Και το όνομα αυτού "Αλλαγή" - πρωταγωνιστικό ρόλο αναμένεται να έχει και ο Θάνος Μωραϊτης

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 20140 σχόλια

Και το όνομα αυτού "Αλλαγή". Αυτό θα είναι σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες το όνομα του νέου κόμματος, που θα συστήσει ο Γιώργος Παπανδρέου με το επιτελείο του πρώην πρωθυπουργού να προετοιμάζεται πυρετωδώς για την ανακοίνωση του, κάτι που πιθανότατα θα γίνει λίγες ώρες μετά την τρίτη και πιο κρίσιμη ψηφοφορία για την ανάδειξη Προέδρου της Δημοκρατίας την Δευτέρα 29/12 στις 12 το μεσημέρι.

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Ελενόπουλος, από το 2005 δίπλα στον Γ. Παπανδρέου και υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου από το 2009 έως το 2011, είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο “συντονιστής" του γραφείου, ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο αναμένεται α διαδραματίσουν ο Φίλιππος Σαχινίδης, ο Θάνος Μωραϊτης, ο Γιώργος Πεταλωτής, ο Σωκράτης Ξυνίδης, ο Γιώργος Πετρουλάκης κ.α., ενώ αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι από το εγχείρημα κρατά αποστάσεις προς το παρόν ο Παύλος Γερουλάνος.

Με βάση τις δημοσκοπήσεις στο επιτελείο του Γ. Παπανδρέου αισιοδοξούν ότι με την ανακοίνωση του νέου κόμματος θα αναπτυχθεί δυναμική που θα σιγουρέψει τη είσοδο στη Βουλή σε πρώτη φάση και ενδεχομένως να περάσει και το...ΠΑΣΟΚ!

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με αναλύσεις των στενών συνεργατών του κ. Παπανδρέου το νέο κόμμα, παρά τη σκληρή κριτική που θα δεχθεί αναμένεται σε μικρό ή μεγάλο βαθμό να επηρεάσει τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ και του Ποταμιού και εφόσον μπει στη Βουλή μπορεί να αποτελέσει ρυθμιστικό παράγοντα των εξελίξεων. newsit.gr


Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS