Προς «κτηνοτρόφο» από την Κατούνα: Η επανάσταση γίνετε την ώρα που πρέπει και όχι με χρονοκαθυστέρηση

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 20140 σχόλια

Οι δημοτικές επιχειρήσεις δεν γίνονται μόνο με αγώνες και αίμα αλλά και με χρήματα και τα χρήματα ανήκουν σε όλους τους δημότες και όχι σε μια κατηγορία δημοτών.

Σαν κτηνοτρόφος οικειοποιείστε τα σφαγεία. Για να μην πατήσει ο ιδιώτης στα σφαγεία θέλετε όλοι την τοπική κοινωνία … μαζί. 
Τόσα χρόνια που τα σφαγεία ήταν κλειστά οι κτηνοτρόφοι  δεν επέφεραν;… Γιατί τόσα χρόνια δεν ξεσηκώνατε την τοπική κοινωνία. Η επανάσταση γίνετε την ώρα που πρέπει και όχι με χρονοκαθυστέρηση.

Για τις 20 με 30 οικογένειες  που δούλευαν στα σφαγεία και έμειναν χωρίς δουλειά, τότε γιατί δεν βγάζατε το λάβαρο τις επανάστασης από το μπαούλο και το αφήνατε να το τρώει ο σκόρος…
Όσον  αφορά για το εάν δεν θα έχουν κανένα δισταγμό να ανεβάσουν το κόστος για τον κτηνοτρόφο. Εμείς θα σου θέσουμε ένα ρητορικό ερώτημα. Όταν τόσα χρόνια που πήγαινες 80χιλ. για να σφάξεις τα αμνοερίφια σκεπτόσουν κάτι; …  

Για την συνεργασία που αναφέρεσαι “του ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS με τον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας που ξεκίνησαν εκστρατεία δυσφήμισης με κάθε δυνατό τρόπο της δημοτικής περιουσίας” Πλανάστε πλάνη οικτρά.

Δημοτική περιουσία είναι και το νέο δίκτυο ύδρευσης «που σκάει από παντού»
Τόσα χρόνια πίνεται εσείς και τα παιδία σας  νερό από σωλήνες αμίαντου. Εδώ γιατί δεν επαναστάτησες;… μήπως δε θέλατε να δυσφημίσετε το έργο…

Εμάς προσωπικά μας είναι αδιάφορο εάν παραμείνουν στον Δήμο ή τα πάρει ιδιώτης… εσείς ζείτε εκεί.

Αυτό που μας ενδιαφέρει εμάς είναι να βρεθεί η καλύτερη λύση ώστε να είναι βιώσιμα, για το καλό της περιοχής, και να δημιουργηθούν ξανά οι θέσεις εργασίας  που χάθηκαν εδώ  και χρόνια.

Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS