Ο Μπαράκ Ομπάμα περιέγραψε την κόλαση που θα ζήσει η Ελλάδα!

Σάββατο 9 Αυγούστου 20140 σχόλια

Tην ελληνική κόλαση περιέγραψε ο Μπαράκ Ομπάμα μιλώντας στους New York Times και συγκεκριμένα στον δημοσιογράφο Τόμας Φρίντμαν-photo.

O Aμερικανός πλανητάρχης είπε ανάμεσα στα άλλα
-Είμαι απαισιόδοξος για τις προοπτικές ειρήνευσης στη Μέση Ανατολή
(Αυτό σημαίνει ότι πάμε για πολυετείς πολεμικές συρράξεις, αποτέλεσμα των οποίων θα είναι η Ελλάδα να μεταβληθεί σε ένα απέραντο στρατόπεδο μεταναστών σε απόγνωση...)
-Ανησυχώ για το ενδεχόμενο ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία...
(Αυτό σημαίνει ότι οι μυστικές υπηρεσίες με ενημέρωσαν ότι είναι θέμα χρόνου να κάνει ντου η Ρωσία στην Ουκρανία. Σ΄αυτή την περίπτωση η ελληνική κυβέρνηση Βενιζέλου-Χαριτοδιπλωμένου θα υποστεί τις συνέπειες της επιλογής της να καταδικάσει την Ρωσία...)
-Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε στους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους να ιδρύσουν χαλιφάτο στο Ιράκ και τη Συρία, δηλώνει ο αμερικανός πρόεδρος στους New York Times...
(Που σημαίνει ότι θα τα κάνουμε πουτάνα...Μέσα σ΄αυτή την κολασμένη ατμόσφαιρα θα ζήσει η Ελλάδα και η τρύπια οικονομία της για πολλά-πολλά χρόνια. Με μια ηγεσία η οποία στην βουλιμία της να λεηλατήσει την ακίνητη περιουσία των πολιτών της κάνει την μία μαλακία πίσω από την άλλη.)
Προσθέστε σ΄αυτό και την μόλυνση με θάνατο του ελληνικού Αιγαίου από την καταστροφή των πυρηνικών της Συρίας και θα φάμε καλά.
Ετοιμάσου για ένα κολασμένο φθινόπωρο με το δίδυμο των Τρινιτά Σαμαρά-Βενιζέλου, να δίνει ρέστα υψηλής πολιτικής-τρομάρα τους και τρομάρα μας...
kourdistoportocali.com

Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS