Άνδρες του ΣΔΟΕ με τρίκυκλο πήγαν να συλλάβουν φοροφυγά στον Αστέρα!

Πέμπτη 14 Αυγούστου 20140 σχόλια

Καβάλα στη καρότσα ενός τρίκυκλου 7 σκληροτράχηλοι άνδρες του ΣΔΟΕ, όλοι εντελώς τυχαία μεσσήνιοι στην καταγωγή, κατηφόριζαν την παραλιακή.

Το ένα λάστιχο του τρίκυκλου είχε κλατάρει και το στεφάνι έβρισκε στην άσφαλτο κάνοντας εκείνο τον συγκινητικό θόρυβο των εφηβικών μας χρόνων που όσοι από μας οδηγούσαμε -κάτω από τις ίδιες συνθήκες- παπιά δεν πρόκειται να τον ξεχάσουμε ποτέ.
Από δύο σιδερόβεργες της καρότσας του τρίκυκλου κρέμονταν κάτι σαν πανό που έγραφε "ΣΔΟΕ".
Επρόκειτο για μια ακόμη μυστική αποστολή των ανδρών του μπάρμπα Στασινόπουλου.
Τελικός προορισμός των ανδρών του ΣΔΟΕ ήταν το ξενοδοχείο Αστέρας στην Βουλιαγμένη.
Εδώ ένας από τους φοροφυγάδες που φιγουράρουν στην λίστα Λαγκάρντ έδινε πάρτυ με εκλεκτούς-όπως και ο ίδιος-καλεσμένους.
Τα λαγωνικά του ΣΔΟΕ είχαν την πολύτιμη πληροφορία στην διάθεσή τους και εκείνο το βράδι ήταν πανέτοιμοι για μια ακόμη μεγάλη αποστολή όπως η πρόσφατη στο Nammos, όπου κανείς δεν είδε τα “Ζ” των ταμειακών μηχανών αλλά παραμυθιάσανε τους χαχόλους για δήθεν εισπράξεις 500.000 ευρώ της Εφορίας.
Αυτή τη  φορά ο στόχος ήταν το πρόσωπο που έδινε το πάρτυ ο οποίος είχε εξασαφαλίσει μια ιδιότυπη ασυλία απ’ το σύστημα. Πρόκειται για στέλεχος ναυτιλιακής εταιρείας, που είχε διωχθεί και οι ιδιοκτήτες της τον κατηγορούν για πολλά και διάφορα.
Με συντροφιά δέκα ακόμα κολλητούς του ο κύριος αυτός έκαψε στην κυριολεξία τον Αστέρα.
Κάποια στιγμή γύρω στα μεσάνυχτα, η νύχτα έγινε μέρα, αφού ένα καΐκι έριχνε διαρκώς πυροτεχνήματα για να διασκεδάσει η παρέα των φοροφυγάδων.
Προκλητικότατος ο πρωταγωνιστής του πάρτι της χλιδής υποσχόταν στην παρέα του, ότι του χρόνου τα βεγγαλικά θα πέφτουν από ελικόπτερα.
Προφανώς δεν ανησυχεί για την πορεία της έρευνας για τη λίστα Λαγκάρντ, ούτε για τις ποινικές συνέπειες.
Γιατί γνωρίζει πολύ καλά, ότι στις φυλακές Κορυδαλλού συνωστίζονται μόνο κάτι ταλαίπωροι μεροκαματιάρηδες, που δεν έχουν να πληρώσουν τα ασφαλιστικά ταμεία, ενώ οι φοροφυγάδες και μάλιστα αυτοί που βρίσκονται στη λίστα Λαγκάρντ, έχουν εξασφαλίσει το ακαταδίωκτο.
Οχι όμως από τους 7 σκληροτράχηλους μεσσήνιους του μπάρμπα Στασινόπουλου, οι οποίοι χρησιμοποιούσαν στην δουλειά εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας όπως το τρίκυκλο.
Κάποια στιγμή λίγο μετά τα μεσάνυχτα κι ενώ τα βεγγαλικά του φοροφυγά απειλούσαν να βάλουν φωτιά στη θάλασσα, το τρίκυκλο με τους 7 σκληροτράχηλους άνδρες του ΣΔΟΕ έφτασε στην είσοδο του Αστέρα Βουλιαγμένης.
Το προσωπικό ασφαλείας του ξενοδοχείου αντίκρυσε έκπληκτο το τρίκυκλο με τους 7 της καρότσας και το πανό που έγραφε “ΣΔΟΕ».
-Είμαστε αντερκάβερ άνδρες του ΣΔΟΕ σε μυστική αποστολή. Ανοίχτε μας ωρέ  να μπούμε μέσα να συλλάβουμε τον φοροφυγά...
Οι άνδρες της ασφάλειας παρακολουθούσαν έκπληκτοι το θέαμα των 7 ανδρών που φορούσαν γιαλά αλά μπλουζ μπραδερς μες τα άγρια μεσάνυχτα και ήθελαν να μπουκάρουν στο πολυτελές ξενοδοχείο.
Αμέσως σήμανε συναγερμός και χωρίς να χάσουν χρόνο τούς πήραν σηκωτούς μαζί με το τρίκυκλο κι αφού πέρασαν στην απέναντι πλευρά του δρόμου τους πέταξαν στην θάλασσα.
Μια ακόμη συναρπαστική αποστολή του ΣΔΟΕ είχε στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.
Το μυστικό τρίκυκλο του ΣΔΟΕ βρίσκεται ακόμη παρατημένο στα βράχια.
Οσο για τον φοροφυγά ετοιμάζεται του χρόνου να πετάξει βεγγαλικά με ελικόπτερο.
Θα είναι κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και θα επικρατεί ακόμη μεγαλύτερο ξεχαρβάλωμα... kourdistoportocali.com

Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS