Συλλήψεις ανθρώπων της νύχτας στο Αγρίνιο

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 20120 σχόλια

Πέντε συλλήψεις και μια προσαγωγή ανθρώπων της νύχτας σημειώθηκαν σήμερα. Πρόκειται για σημαντική εξέλιξη καθώς τα ξημερώματα υπήρξε απόπειρα εκβιασμού δύο επαγγελματιών , ενός στην πόλη του Αγρινίου και ενός εκτός αυτής.


Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr, oι επαγγελματίες αρνήθηκαν και αυτό υπήρξε η αφορμή για τα σημερινά γεγονότα.

Στο κατάστημα του ενός επαγγελματία, σε κεντρικό σημείο του Αγρινίου, η σπείρα προκάλεσε σημαντικές φθορές, σπάζοντας τζαμαρίες καρέκλες κλπ.
Η αστυνομία κινητοποιήθηκε και τα ξημερώματα στις 7 συνέλαβε στην οδό Καραπαπά τέσσερα άτομα (επέβαιναν σε όχημα BMW), δύο αγρινιώτες και δύο Βορειοηπειρώτες κατοίκους Αθήνας.Kατά τη διάρκεια της ημέρας υπήρξαν ακόμη δύο προσαγωγές και μία σύλληψη. Σε κατ’ οικον έρευνα μάλιστα βρέθηκε ένα αυτόματο scorpion με γεμιστήρα με 25 σφαίρες και 18, 8 γραμμάρια κοκαίνης. Σε άλλη οικία βρέθηκαν 14 γραμμάρια χασις. Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία θα οδηγηθούν αύριο στον Εισαγγελέα. agrinionews.gr you.gr 8.000 προϊόντα τεχνολογίας σε χαμηλές τιμές. Δωρεάν παράδοση από 300 σημεία! Κάντε Click Εδώ
 
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS